2009. 01. 23.

Ajánló

Hoztam egy kis ötletet... Aki szereti a redwork-öt és a patchwork-öt, annak jó lehet ez a projekt. Nekem tetszik... Ha lenne sok időm bizonyára én is megcsinálnám. Most csak tartalékolom magamnak az ötletet. Bővebb információt Willowberry Desings blogjában olvashattok...

2009. 01. 21.

Készülődjünk...

Bár még messze a Húsvét, de már láttam blogokon, hogy a szorgos kezek megkezdték a készülődést az ünnepre... Én meg csak bólogatok helyeslően, mert mint tudjuk, nálam most lassan őrölnek azok a bizonyos malmok. Szóval jó lenne már így előre eltervezni, mit is akarnék díszítésnek... Akkor talán időben tudnék alkotni valami apróságot. Azt gondoltam, hogy most azt a bizonyos primitív stílust választanám. Semmi flanc, csupa egyszerűség... Pl. ilyesmik tetszenek:
Egyébként a szivecskés hímzésemmel most nem haladok, mert hát ugye a munka... Meg el is rontottam pár szemet, azt vissza kellene bontanom.... Azt pedig utálom. Szívesen meg is mutatnám hogy hol is tartok vele, de a fényképezőm nem akar szuperálni. Megérett a cserére.

2009. 01. 14.

Blogbarátság

Timici és Zsuzsi kitűntetett a blogbarát címmel.:D Köszönöm!! "Igazából nem is jó szó rá a díj -szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés- inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag.Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!" Na most ugye megint nehéz helyzetbe kerültem. Mert hogy is válasszak ki 8 blogolót a sok számomra kedves közül? De tudjátok mit? Nem is fogok... Mindenkinek átadom a blogbarát ölelésemet!!