2009. 11. 26.

I love...

Ralina lepett meg ezzel a díjjal, amit ezúton is nagyon szépen köszönök!
Megmondom őszintén, nagyon nehéz 5 blogot kiválasztani a sok kedvelt közül. Nem is teszem.. Vagyis inkább adom mindenkinek... Mert minden kreatív blogot szeretek. Egyiket ezért, a másikat azért. És hát ugye karácsony is közeleg... Nincs szívem senkit kihagyni... Én tehát ezzel a díjjal tisztelgek minden kreatív blogos előtt. Puszi mindenkinek!:))
Azt hiszem, az utóbbi időben nem vagyok nagyon produktív. Pedig van befejezett munkám, csak időm nincs fotózni, vagy csak szimplán sötét van hozzá. Vakuzni meg nem szeretek... Na de előbb vagy utóbb csak felkerülnek...:)

2009. 11. 21.

Szabó Lőrinc: Valami szép Egész héten köd nyomta téli hegytetőnk: magas fellegek fogták fazekukba a tájat s rácsukták a fedőjüket. Ma se mozdultak meg. De este fent, tág körben, kinyílt az ég, mintha egy nagy kéz felemelte volna a fazék fedelét. Más nem történt. A ködfal állt, és a csöndben csak a céltalan üveghold úszott a magasság még üvegebb habjaiban; de a zord táj már fölfigyelt rá, s bámult, mint mikor a sötét kétségbeesésnek eszébe jut hirtelen valami szép.

2009. 11. 18.

Anna szivecskéje

Még október elején varrtam ezt a szívet a húgom kislányának, de valahogy elfelejtettem felrakni. Most pótolom. Anyaga Tilda vászon. A pink filcszívre (nekem) baromi nehéz volt hímezni ezekkel az apró öltésekkel, mert rettentő vékony volt a filc. Már ott díszeleg az ágyikóján, és vigyáz a pici lányra...

2009. 11. 06.

Mütyűr

Belém költözött a karácsony szelleme. Csak olyan mintákat nézegetek, amik az ünnephez kötődnek. Vagy a télhez. Mivel az idei karácsonyfámat hímzett lógócskákkal képzelem el, ez a dolog egyáltalán nem zavar. Most egy Blackbird Design-os rénszarvas lopta be magát a szívembe. Az anyagok között turkálva leltem rá erre a házilag festett Linda vászonra. Csak egy apró négyzet volt belőle, úgyhogy az 1 szálon 1 szállal megoldást választottam. Fél délután sem kellett hozzá, hogy elkészüljön. A hátulját elfelejtettem lefotózni. Oda egy bordó, arannyal díszített karácsonymintás amerikai patchwork anyagot varrtam. A nyakába egy bohókás masnit kötöttem a maradék fonalból. Mérete: 4*4.5 cm.

2009. 11. 02.

Amish Life

Komolyabb vizekre eveztem... Kiidétlenkedtem magam az őszi dekorral, ideje volt már valami mást készíteni. Mivel nagyon szeretem a PS mintákat, úgy döntöttem most azok közül választok valamit. Az amisok régóta foglalkoztatnak.Tetszik az életük egyszerűsége, a takaróik meg egyenesen ámulatba ejtenek. . Így most az Amish Life mintára esett a választásom. Elég kis méretű minta, szép fáradt színekkel... Nem beszélve arról, hogy most egy Ikeás képkerethez kellett választanom valami szépet. Az anyaga krémszínű Cashel, Dmc fonalakkal. Jó volt hímezni, nem beszélve arról, hogy elég gyorsan el is készült. És a csillagokkal már egy kicsit a karácsonyt is megidézi... :))