2009. 01. 21.

Készülődjünk...

Bár még messze a Húsvét, de már láttam blogokon, hogy a szorgos kezek megkezdték a készülődést az ünnepre... Én meg csak bólogatok helyeslően, mert mint tudjuk, nálam most lassan őrölnek azok a bizonyos malmok. Szóval jó lenne már így előre eltervezni, mit is akarnék díszítésnek... Akkor talán időben tudnék alkotni valami apróságot. Azt gondoltam, hogy most azt a bizonyos primitív stílust választanám. Semmi flanc, csupa egyszerűség... Pl. ilyesmik tetszenek:
Egyébként a szivecskés hímzésemmel most nem haladok, mert hát ugye a munka... Meg el is rontottam pár szemet, azt vissza kellene bontanom.... Azt pedig utálom. Szívesen meg is mutatnám hogy hol is tartok vele, de a fényképezőm nem akar szuperálni. Megérett a cserére.

7 megjegyzés:

helen írta...

A választás nekem is tetszik :D És nálam is kezd tavaszhangulat jönni... Tudnám, mitől - mert még a karifa itt virít :D

Julcsi írta...

De jó, hogy feltetted őket! Aza párnanyúl (vagy mi) pont jó lenne a kislányomnak:) Állítólag az ilyen picik az olyan figurákat szeretik, amnek csak feje és teste van. Egy ilyen pont jó lenne:)
Köszönöm! Neked pedig jó ötletelést!

Monika írta...

De helyesek!!!!!Nekem a készülődéshez olyan időjárás is kell,sajna!Ilyen időben Húsvétra gondolni? Még a karácsonynál tartok....

Edige írta...

Nagyon klassz dolgokat néztél ki a húsvétra. Most nálam is ez a stílus a nyerő... arról nem is beszélve, hogy elkészíteni is jóval egyszerűbb. Ezekhez van mintád is?

Szecsi írta...

Ezek a nyuszkók nekem is nagyon bejönnek:o)

Barbi írta...

Ez olyan szép stílus! Egyszerű, természetes. Sok sikert hozzá! :-)

Judilla írta...

Sajnos még nincs mintám, de azt gondolom ha nem találok ilyesmit, akkor nem lesz olyan nehéz szerkeszteni egyet-kettőt épp az egyszerűségük miatt...
Julcsi, az a párna nyuszkó tökéletes lenne az apróságodnak. Jó az ilyeneket gyömöszölni:)