2010. 06. 27.

Egy kis emlékeztető magamnak egy jövőbeli projekthez... Ezt a kendőt ITT találtam, és látom benne, hogy szeretne engem.:)) ( fogjátok és vigyétek ha tetszik!:D )

2010. 06. 21.

Egy év elején készült háromszög medál a mai adag. Mintám nem volt, ezért képről fűztem meg.

2010. 06. 20.

Egy újabb kis kedvenc. Ez a legfrissebb alkotásom gyöngyökből...
Megmondom őszintén, kicsit féltem mikor belekezdtem a befoglalásához. Ilyet még nem csináltam - már a négyzet alakú kőre gondolok . Az első kezdésem nem is volt jó, így egy más módszerrel álltam neki. Az eredmény pedig ilyen lett... Nagyon szeretem a türkiz-csoki kombinációt, és már akkor ez a medál lebegett a szemem előtt, mikor az ásványra ráakadtam. Szerintem elég jól sikerült így elsőre, saját kútfőből...

2010. 06. 19.

Sok hímzés nélkül töltött nap után, csak kibújt az ujjaimból egy pici hímzés. Ez egy free minta, amit sajnos már fogalmam sincs hol találtam eredetileg. Most a neten próbáltam utána keresni, és itt találtam meg. Bucillától régebben kaptam egy általa festett fonalat, azzal hímeztem egy teával festett vászonra. Még nem tudom mi lesz belőle, egyenlőre megy a fiókba. A fotó csalóka, mert igazából nem is ferde a hímzés... no és hát a színeket sem adja vissza, mert a két kép között van az igazság.

2010. 06. 18.

Íme a mai ékszerem.
Ez a kedvencem az összes közül. Régebben készült, és szinte már agyon hordtam. Imádom ezt a "hatalmas" swari követ. Ha jól emlékszem, 2,7cm az átmérője. Itt jól látható, ahogy a fényképezőgép tükröződik a kristályon.

2010. 06. 17.

Kényszerű itthonlétem alatt csak lett időm fotózni... Ebből a kollekcióból mutatok most egyet. A többit majd naponta... Hátha visszatértek...:D
Egy tök egyszerű, rózsaszínes-lilás nyakláncot készítettem.
Kis bogyók, kis plecsni, kis karika...
És az elmaradhatatlan kis swari kő. Most csak egy.

2010. 06. 10.

Hú, milyen régen írtam...
És most sincs mutatni valóm.
Illetve ez nem teljesen igaz, mert ékszert fűztem, de fotóm (még) nincs róla...
Úgy látszik most hímzés terén a passzív időszakomat élem, de valahogy ezt nem is bánom. Annyi minden más van most az életemben ami feltölt, és kikapcsol.
Bár, ez a bejegyzés talán már azért született, mert kezd bizseregni az ujjam? ;)
Meglátjuk.  


( Ez a bejegyzésem immár 2 napja íródott, de valamiért mire végeztem volna vele lefagyott a gépem. S lőn, azóta bebizonyosodott, hogy valódi bizsergés bujkált az ujjaimban. Egy apróság van készülőben... )