2008. 08. 26.

Tökölök:)

El vagyok maradva az elkészült munkák képeivel, de most pótolom... Először is az elkészült BC Autumn row képét mutatom. Nagyon jó volt hímezni, haladós minta. A nyaralásra szintén egy tökös képet vittem... Egy Heart In Hand Perfect Pumpkin-t választottam. A fonalakat magam válogattam hozzá, előnyben részesítve a multicolor színeket. Most itt tartok...Eredetileg van egy hímzett kerete ennek a mintának, de nagyon hezitálok, hogy akarom e én azt. De asszem nem... Most megpróbálok előre hímezgetni az őszre, mert nagyon szeretem ezeket a gyönyörűséges őszi színeket. A tökökbe meg egyenesen szerelmes vagyok:))

10 megjegyzés:

mariah írta...

Szia Judilla!
Most járok nálad először, nagyon szépek ezek az őszi képek.Igazi őszi hangulat és színek nagyon jók.

Nina írta...

Tök jók lettek :)))

Szecsi írta...

Én is imádom az őszt, az őszi színeket! Nagyon tetszenek a munkáid!

mammka írta...

Nagyon szeretem az őszi színeket!! Milyen okos és ügyes vagy,hogy már most készülődsz rá! Lehet,hogy én megint lemaradok náhány évszakról?:)

helen írta...

Éljenek a tökök! És!!! jön az ősz :D Kedvenc évszakom!

Edige írta...

Nagyon klassz lett!

Phan írta...

Szépek ezek a tökös képek. A színeket pedig nagyon ízlésesen válogattad össze! Gratula! :)

Barbi írta...

Nagyon tökösek a tökös képek!

Judilla írta...

Köszi lányok.:))
Remélem hamarosan megmutathatom a BC tökös táskát is.:))

日月神教-向左使 írta...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛